Политика за поверителност


Всичко 2020 – Декларация за поверителност

Ние сме загрижени за Вашата поверителност и сме длъжни да защитаваме Вашите лични данни. Настоящата Политика за поверителност (“Политика”) Ви информира как управляваме Вашите лични данни, Вашите права за поверителност и как законът Ви защитава. Моля, прочетете внимателно тази Политика, преди да използвате нашите Услуги.

СъдържаниеКои сме ние?Какви данни събираме за Вас?Събираме ли данни от деца?Защо обработваме Вашата лична информация?Как ще Ви информираме за промени в декларация за поверителност?Вашите праваС кого споделяме Вашите данни?Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период?Технически и организационни мерки за сигурност на обработването Връзки към сайтове на трети страниКонтактиКонтролен орган за защита на данните
В тази Политика:

Услуги означава всякакви продукти, услуги, съдържание, характеристики, технологии или функции, и всички свързани уеб сайтове, приложения и услуги, предлагани от нас.

Платформа означава уебсайтове, мобилни приложения, мобилни сайтове или други онлайн собствености, чрез които предлагаме нашите услуги.


1. Кои сме ние? Основният администратор на Вашите лични данни за целите на нашите услуги е „Всичко 2020“ ООД, дружество с ограничена отговорност със седалище в гр.София, ул. Три уши N: 107, който предоставят услугите си съгласно.

2. Какви данни събираме за вас?

2.1.1. Данни, предоставени чрез директни взаимодействия
Регистрация и друга информация относно профила на потребителя
Когато се регистрирате, за да използвате нашите Услуги, ние можем да събираме следната информация за Вас:ако се регистрирате чрез Вашия Google профил: ние събираме Вашето име, фамилия и имейл адрес;ако се регистрирате чрез Вашия Facebook профил: ние събираме Вашето име и фамилия, такива, каквито са видими във Facebook профила Ви. В случай, че сте предоставили разрешение на Facebook чрез опцията за поверителност в приложението (която се показва точно преди да се регистрирате на нашата Платформа), ние можем да събираме информация относно Вашия пол, години, имейл адрес, в зависимост от предоставените от Вас разрешения; иако се регистрирате чрез Вашият телефонен номер: събираме информация относно Вашият телефонен номер.В зависимост от избора, който сте направили при влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите  някои от следните допълнителни лични данни:вашето име;имейл адрес;мобилен телефон;детайли за Вашата кредитна или дебитна карта в случай че желаете да се възползвате от нашите платени услуги, посочени в Общите условия
Комуникация чрез функцията за чат на нашата платформа
Когато използвате функцията за чат, за да комуникирате с други потребители на Платформата, ние събираме тази информация, която Вие избирате да предоставите на другите потребители чрез тази функция.

Участие в нашите потребителски проучванияПрез определени периоди от време ще Ви предоставяме наши потребителски проучвания, за да можете да оцените в цялост степента си на удовлетвореност от качеството на услугите, предлагани от Всичко. За тази цел ние ще обработваме само Вашия session long (това е идентификатор, генериран Ви на случаен принцип, докато сваляте мобилното ни приложение).Ние също може да обработваме Вашия имейл адрес или телефонен номер, за да се свържем с Вас и да Ви поканим да присъствате на някое от нашите тестови проучвания за потребителското изживяване (UX тестове) или на интервю с нашия екип.

2.1.2. Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите УслугиКогато осъществявате достъп до нашата Платформа или използвате нашите Услуги, ние автоматично събираме следната информация за Вас:

Информация за устройството Събираме специфична информация за устройството като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например, името на мобилната мрежа, която използвате. Свързваме уникалните идентификатори с Вашия профил във Всичко.Данни за потребител и данни за вписване

Технически подробности, включително IP адреса  на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви.

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници

Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами или обяви по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

Бисквитки и подобни технологии

Използваме "бисквитки" (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. "Бисквитките" са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои "бисквитки" или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате  задават или имат достъп до "бисквитки". Моля, имайте предвид, че ако деактивирате или откажете "бисквитките", някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно.

2.1.3. Данни от трети страни или от публично достъпни източници
Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [и публични източници], както е посочено по-долу: i. Конкретни технически данни и информация за използването  на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;ii. Данни, събирани от прочит на бисквитки, данни от рекламни мрежи като например Programmatic Advertising и други подобни;iii. Публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории;iv. Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези  профили достъп до нашите услуги в Платформата.

3. Събираме ли данни от непълнолетни?
Нашите Услуги не са предназначени за лица, ненавършили  14 години и не събираме лични данни на  лица, ненавършили 14-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице, ненавършило 14 години ни е предоставило лични данни, ние ще ги изтрием незабавно.

4. Защо обработваме Ваша лична информация?
Ще използваме Вашата информация и лични данни само тогава, когато законодателството ни позволява. Най-често ще използваме Вашите лични данни при следните обстоятелства:Когато трябва да изпълним договор, който сме сключили или предстои да сключим с Вас.Когато е нужно за защита на Ваши законни интереси да подобрим нашите услуги и да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.Когато сме задължени да спазим законово или регулаторно задължение.При определени обстоятелства, може да обработваме личните ви данни въз основа на Вашето съгласие. Ако го направим, ще ви уведомим за целта и категорията на личните данни, които ще бъдат обработени в момента, в който искаме Вашето съгласие. По-долу излагаме описание на начините, по които използваме Вашите лични данни и кои са правните основания, на които се позоваваме, за да го направим. Също така, идентифицираме какви са нашите законни интереси.

4.1 За осигуряване на достъп на потребителите  и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.
i. Ако използвате за достъп Вашия мобилен телефон или мейл адрес, ние използваме Вашите име, фамилия, мобилен номер и / или мейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.
ii. Ако използвате профила си във Facebook за достъп, използваме Вашето име и фамилия от Facebook профила Ви и мейл адреса, който сте използвали във Facebook, за да ви идентифицираме като потребител на нашата Платформа и да ви предоставим достъп до нея.
iii. Горепосочените регистрационни данни се използват  от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с нашите Общи условия.iv. Използваме Вашия мейл адрес и мобилен номер (чрез SMS), за да Ви направим предложения и препоръки за нашите Услуги, които може да Ви интересуват.  Ние обработваме горепосочената информация за точно изпълнение на договора ни с Вас и на основание нашия законен интерес за извършване на маркетингови дейности, за да Ви предложим услуги, които може да представляват  интерес за Вас.

4.2 За да подобрим Вашето потребителско изживяване в Платформата
i. Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да: предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.определим колко време прекарвате в Платформата и по какъв начин използвате Платформата, за да разберем интересите ви и да подобрим нашите Услуги въз основа на тези данни. Например, може да Ви предложим съдържание, което  да посетите въз основа на съдържанието, което сте разглеждали.наблюдаваме и докладваме за ефективността на кампании на нашите бизнес партньори и за вътрешни  бизнес анализи.  
ii. С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща мейл адрес  и телефонен  номер, ние  отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас, за достъп до  Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.
iii. Използвайки Вашия session long (идентификатор, генериран Ви на случаен принцип, докато сваляте мобилното ни приложение), през определени периоди ние ще Ви предоставяме наши потребителски проучвания, предназначени да определят степента на Вашата удовлетвореност от качеството на услугите, предлагани от Всичко. Когато Ви предоставяме такова проучване, ние можем също така да помолим да ни дадете Вашия имейл адрес или телефонен номер, за да се свържем с Вас и да Ви поканим да присъствате на някое от нашите тестови проучвания за потребителското изживяване (UX тестове) или на интервю с нашия екип.iv. Ние имаме достъп до и анализираме Вашите съобщения в чатове с други потребители, изпращани чрез функцията за чат на нашата Платформа с цел подобряване на предлаганата услуга и за да Ви предоставим по-добро потребителско изживяване (например, за да идентифицираме кои артикули са продадени и да ви предоставим информация само за активни обяви). Ето защо, ние разработваме и прилагаме модели и алгоритми за машинно обучение за автоматичен анализ на съдържанието на чата Ви. Ние обработваме горепосочената информация въз основа на нашия законен интерес, за да подобрим потребителското преживяване в Платформата и да изпълним напълно нашия договор с Вас.

4.3.  За да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа
i. Използваме мобилния Ви номер, данните от формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).
ii. Ние имаме достъп до и анализираме Вашите съобщения в чатове с други потребители, изпращани чрез функцията за чат на нашата Платформа, с цел удовлетвореност на потребителите, безопасност и с оглед предотвратяване на измами (например за блокиране на спам или съобщения с обидно съдържание, които може да са ви изпратени от други потребители). Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите Услуги и на базата на нашия законен интерес, за предотвратяване на измами.

5.  Как Ви информираме за промени в Декларацията за поверителност?
Ние може да актуализираме настоящата Политика за поверителност периодично. Ще публикуваме промените на  тази страница и ще Ви информираме чрез мейл или чрез Платформата. Ако не сте съгласни с извършените промени, имате право да изтриете профила си, като изберете “Настройки на профила”, функцията – “Изтрий профил”.

6. Вашите права
При определени обстоятелства, приложимото законодателство за защита на данните Ви предоставя определени права, свързани с Вашите лични данни.Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас на vsi4ko.2020@gmail.com.

Право да поискате  достъп до личните си данни (обикновено наричано "искане за достъп на субекта на данните"). Това право ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно  обработвани.

Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това право ви дава възможност  да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това  може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност  да се свържете с нас с искане за преустановяване на  обработката на личните Ви данни в следните хипотези: а) ако искате да докажем точността на данните; б) когато смятате, че  използването на данните от нас е незаконно; в) когато изисквате от нас да съхраняваме данните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за  да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или г) когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.

Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за  изтриване или премахване на  личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме. Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването (виж, по-долу), когато имате съмнение, че  е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания  или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни  (виж, раздел 10).  

Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни,  когато е основано  на легитимен интерес (или на такъв на трета страна) и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и и свободи. Имате право да възразите, когато обработваме вашите лични данни за целите на директния маркетинг. В определени случаи можем да докажем, че имаме убедителни легитимни основания да обработваме информацията относно Вас, което отменя вашето право на възражение.  

Право да поискате прехвърляне на личните Ви данни към Вас или на трета страна. Ще Ви предоставим или на посочена трета страна, която сте избрали, Вашите лични данни в структуриран, обикновено използван, машинно четим формат. Имайте предвид, че това право се отнася  само за автоматизирана информация, за която първоначално сте предоставили съгласието си да използваме или която сме използвали , за да сключим договор с Вас.

Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данни имате по всяко време. Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание  предварително дадено Ваше съгласие.  Обикновено не се изисква такса: Нямате задължение за плащане на  такса за достъп до личните Ви данни (или за упражняване на някое от другите Ви права). Въпреки това, може да наложим разумна такса, ако молбата Ви е очевидно неоснователна, повтаряща се или прекомерна. Може да откажем да изпълним искането Ви при тези обстоятелства.  

Срок за отговор: Ще направим всичко възможно, за  да отговорим на всяко легитимно искане в рамките на два месеца от подаването му. В случай че искането Ви е особено сложно или сте направили няколко искания, изпълнението може да ни отнеме повече от два месеца,. В този случай ще ви уведомим и ще Ви държим в течение.  Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни, както е посочено в раздел 12. Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Отдел за поверителност, като пишете на vsi4ko.2020@gmail.com.

7. С кого споделяме Вашите данни?
Може да споделяме Вашите лични данни с трети страни, изброени по-долу за целите, посочени в раздел 4.

Доставчици на услуги от трети страни: Използваме доставчици на услуги от трети страни за предоставянето на определени части от нашите Услуги, като например устройства за съхранение в “cloud” като Amazon Web Services или Microsoft Azure. Доставчиците на услуги може да се намират в или извън ЕИП.  Провеждаме проверки на нашите доставчици на услуги от трети страни и изискваме от тях да спазват сигурността на вашите лични данни и да се отнасят към тях в съответствие със законовите изисквания. Не позволяваме на доставчиците на услуги от трети страни  да използват Вашите лични данни за собствени цели и единствено  им позволяваме да обработват Вашите лични данни само за определени цели и в съответствие с нашите указания.

Доставчици на реклами и анализи: С цел да подобрим Услугите си, понякога ще споделяме не подлежащатата на идентифициране информация с доставчиците на анализи, които ни помагат да анализираме как потребителите използват Платформата / Услугите. Споделяме информацията си с тях в не подлежаща на идентифициране на субектите форма за наблюдение и отчитане на ефективността на предоставяните  кампании на нашите бизнес партньори и за анализ на самия бизнес.  Тази информацията може да включва идентификатори на бисквитки, (съкратен) IP адрес, URL на препратки, както и информация за браузъра и устройството Ви.

Правоприлагащи органи, регулатори и други: Можем да разкрием вашите лични данни на правоприлагащи органи, правителствени или публични органи и други подобни на трети страни, за да спазим всички законови или регулаторни изисквания. Можем да продаваме, прехвърляме или обединяваме части от нашия бизнес или от нашите активи. Има вероятност  да придобием други фирми или да се слеем с тях. Ако настъпят тези промени в нашата дейност, новите собственици могат да използват личните Ви данни по същия начин, както е описан в настоящата политика за поверителност.

Публично достъпна информация: Когато публикувате обява чрез нашите Услуги, можете да изберете да направите определена лична информация видима за други потребители на Платформата. Това може да включва Вашето име, фамилия, имейл адрес, местоположение и номер за контакт. Моля, имайте предвид, че всяка информация, която предоставяте на други потребители, винаги може да бъде споделена от тях с трети лица, така че, направете това по своя преценка и на свой риск.

8. Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период от време?
Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани както във, така и извън ЕИП на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите. Например: за бързо създаване на уебсайтове или мобилни приложения.Ще запазим Вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на съответствие със законови, счетоводни или отчетни изисквания.За да определим подходящия период на запазване на личните Ви данни, ние вземаме предвид количеството, естеството и чувствителността на личните Ви данни, потенциалния риск от вреди от неразрешено използване или разкриване на Вашите лични данни, целите, за които обработваме Вашите лични данни и дали можем да постигнем тези цели чрез други средства и приложимите законови изисквания.Ако Вашият профил не е бил активен за период, по-дълъг от 24 месеца, ние ще изтрием профила Ви, включително всички Ваши лични данни, съхранявани в профила. Това означава, че няма да имате достъп до този профил и няма да можете да го използвате.

9. Технически и организационни мерки за сигурност при обработката
Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни. Всичко непрекъснато оценява сигурността на своята мрежа и годността  на своята програма за вътрешна информационна сигурност, която е предназначена да: (a) спомага за защитата на Вашите данни от случайни или незаконни загуби, достъп или разкриване; (б) идентифицира разумно предвидими рискове за сигурността на мрежата на Всичко в) минимизира рисковете за сигурността, включително чрез оценка на риска и редовно тестване. Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през Интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни.

10. Връзки към сайтове на трети страни
Платформата може да съдържа връзки към уебсайтове или приложения на трети страни. Ако кликнете върху някоя от тези връзки, имайте предвид, че всеки  сайт има собствена политика за поверителност.  Не контролираме тези уебсайтове /приложения и не носим отговорност за тяхната политика. Когато напускате  Платформата, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате.

11. Контакт
За допълнителна информация или за упражняване на Вашите права, моля проверете настройките на Вашия профил/поверителност или се свържете с нас на имейл: vsi4ko.2020@gmail.com. Освен това може да се свържете с Администратора на данни за местните услуги на следния адрес: София, ул. Три уши 107. "Всичко 2020" ООД.